divendres, 15 de setembre del 2017

RECENTRALITZACIÓ, RETROCÈS DE DRETS i AMENACES ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ CATALANS.

Aquests dies hem vist l' obertura de diligències per fer un acte polític (per cert, multitudinari). Hem vist prohibicions, recerca d' urnes i paperetes de vot. L' entrada de la Guàrdia Civil a revistes i les amenaces a mitjans de comunicació, institucions i ciutadans particulars.
Una democràcia ben curiosa l' espanyola, prohibeixen votar en "nom de la democràcia". Estem entrant en un estat d' excepció sense declarar-lo. I la intervenció de facto d' aquesta economia catalana (ja de per sí asfixiada).
Us deixem la nota de Vilaweb exposada als seus lectors després de la visita de la Guàrdia Civil.
Avui han rebut la visita Vilaweb, El Nacional i El Punt/Avui.

 Aquesta tarda, dos membres de la Guàrdia Civil han visitat la redacció de VilaWeb per lliurar al seu director una notificació relacionada amb el referèndum que es farà el primer d’octubre al Principat.
Vist que diversos mitjans se n’han fet ressò, VilaWeb aclareix als seus lectors que efectivament la visita ha tingut lloc i que VilaWeb continuarà defensant els principis bàsics que han mogut sempre la seva feina professional, el primer i més rellevant de tots, la llibertat d’expressió i el dret dels ciutadans d’estar informats.
Agraïm l’interès de tothom i expressem el nostre suport a les empreses i els companys que han rebut visites semblants.