dimecres, 29 de gener del 2014

EL FEIXISME PROTEGIT ?

Avui sortia una noticia als mitjans que ens ha sorprés ( la podeu llegir a continuació). Que es pretèn protegir el feixisme espanyolista a Catalunya?

Detenen sis antifeixistes per agressions relacionades amb el 12-O


Alguns agents dels Mossos d'Esquadra que participen en l'operatiu policial a Can Vies de Sants. Foto: Guillem Sánchez

(Nació Digital). Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts de matinada sis persones com a presumptes autors de les agressions a un grup d'ultres el passat 12 d'Octubre, i aquest matí escorcollen el centre Can Vies del barri de Sants amb l'objectiu de trobar material i indicis relacionats amb els fets. L'operació policial, que continua oberta, està coordinada pel Jutjat d'Instrucció número 19 de Barcelona. Els fets es van produir al barri de Sants quan diverses persones van agredir violentament el grup d'ultres que havien assistit a un acte relacionat amb el dia de la Hispanitat a la muntanya de Montjuïc.

Segons els Mossos d'Esquadra, els detinguts tenen antecedents policials per delictes de lesions, danys, contra l'ordre públic, contra la salut pública o denúncies per portar armes prohibides.

La baralla es va produir a dos quarts de cinc de la tarda del passat 12 d'Octubre i va anar dirigit contra diverses persones estaven prenent unes consumicions en un bar. Segons fonts policials, els presumptes agressors van actuar amb la cara tapada i de forma organitzada, planificada, amb rapidesa i amb una alta dosis de violència i van utilitzar estris perillosos com pals, pedres, cadenats i armes blanques.

Com a conseqüència de l'agressió, quatre persones van resultar ferides i van necessitar atenció mèdica i es van registrar danys per valor de 1.300 euros. A més, els detinguts van sortir de forma organitzada de la casa ocupada Can Vies per tal de dur a terme l'atac, segons les investigacions policials. Un cop perpetrada l'agressió, diversos dels presumptes autors van retornar a Can Vies per tal de buscar refugi.
____________________________________________________
Tots sabem, TOTS, que la majoria d' agressions polítiques que hi ha hagut a Barcelona les han protagonitzat elements feixistes, si anem al País Valencià o a les Illes podem afirmar sense cap dubte que totes les agressions les han protagonitzat elements feixistes.  
Què es preten amb aquesta actuació? Al barri de Sants tothom sap que sense els antifeixistes, els elements feixistes (molts de fora del barri) s' haurien fet els amos cada 12 d' octubre i altres dates referents "de la unidad de España".
I al costat d' això una representant del PP (el nom de qual no en ens volem recordar) compara el referèndum amb "el terrorisme" i no passa res. La mateixa persona no compareix al Parlament català davant la Comissió d' Afers Institucionals (on estava citada) i es queda tan ampla. El mateix dia que l' alcalde de Badalona diu sentir-se trist per la mort d' en Blas Piñar.
A què juguem ?

No ens estranya que #camachodemanaperdó hagi estat trending topic:

#Camachodemanaperdó, Trending Topic
, Redacció | Actualitzat el 28/01/2014 a les 01:29h
La tendència de l'etiqueta.

#Camachodemanaperdó, l'etiqueta de Twitter ha estat tendència mundial aquest vespre. Un hastagh que ha servit per criticar a la xarxa la comparació que la cap de files del PPC, Alícia Sànchez-Camacho va fer entre el terrorisme que va patir Euskadi amb el procés català durant la inauguració de la convenció antisobiranista celebrada aquest cap de setmana a Barcelona.