dijous, 30 de gener del 2014

MOVIMENTS "TÀCTICS" A LA DRETA ESPANYOLA ?

Ahir alguns mitjans publicaven això:

La fundació FAES, vinculada al Partit Popular, ha publicat un argumentari contra la independència de Catalunya, amb el títol 'Vint preguntes amb resposta sobre la secessió de Catalunya' (pdf). En l'estudi s'afirma que el procés català és il·legal i inconstitucional, es nega que hi hagi motius històrics o greuges entre Espanya i Catalunya i s'alerta dels perills que tindria per a Catalunya una hipotètica independència, resumits en tres conceptes: 'Debilitat institucional, empobriment greu i aïllament internacional.'




Nosaltres no hem volgut entrar en el tema a fons, no ens interessa gaire el que digui la FAES, el PP ni l' Aznar. De fet sempre diuen el mateix, no han volgut entendre mai Catalunya, la seva manera de veure les coses no té res a veure amb nosaltres, l' "Imperio español" es va acabar després de la pau de Westfàlia (com a mínim) i la nostra distància amb ells cada vegada és més gran.
Nosaltres només posem el comentari perquè sorprèn (o potser no tant) que de cop i volta es formi un altre partit de l' extrema dreta espanyola, destitueixin al director del Mundo, dimiteixin els Mayor Oreja i Vidal-Quadras (dos vividors com n' hi ha pocs) i seràn "reubicats" i l' Aznar torni a la càrrega, al mateix temps que el Margallo treballa les ambaixades, el Wert la "cultura" (la cultura torera ens referim ) i envien al dinar de la Fonteta a la Esperanza Aguirre i la Llanos de Luna. 
Moltes casualitats en una setmana. Potser és l' hora de donar el gir a l' extrem de la dreta. Potser es comencen  a penedir de la foto que publiquem.  Ja ho veurem.