dimarts, 24 de març del 2015

L' ASFIXIA ECONÒMICA DE CATALUNYA ESTÀ SERVIDA?

Suso del Toro (escriptor honest i clar en les seves declaracions), alerta d' un concepte que potser alguns no han entés prou: els Governs espanyols mai han pactat ni pactaran res.
Està bé que alguns partits vulguin "explorar totes les possibilitats" però no hem de perdre de vista la qüestió objectiva clara: l' asfixia econòmica de Catalunya es va preparant.


Suso del Toro alerta: “No hi haurà pietat per al vençut. Madrid vol derrotar a Catalunya en un any per asfixia”.
L’escriptor gallec ens torna a regalar un gran i clarivident article, amb un títol que ho diu tot, Catalunya? Derrotada.
Del Toro ens recorda que Espanya no vol negociar res, i que l’únic objectiu de la pràctica totalitat de les forces polítiques espanyoles de dins i de fora del Parlament espanyol és derrotar totalment a Catalunya per asfixia, i la durada del combat està calculada, menys d’un any, i que negar-ho és part de la guerra política psicològica.
En el seu article, que publica el diari Ara, Del Toro explica que en els darrers dos anys els amos d’Espanya s’han espantat, i s’ha forjat un gran pacte de ferro dels poders econòmics, l’Íbex i els dos grans partits estatals sobre alguns assumptes clau de l’Estat, i un d’ells, és la derrota del catalanisme, i en un termini d’un any.
L’escriptor afirma que en aquesta estratègia de destrucció de l’enemic s’han utilitzat i s’utilitzaran tots els mitjans de l’Estat, legals i il·legals, entre ells la utilització de la policia com a instrument d’una estratègia en la lluita política (encarregada d’investigar i perseguir tant elements polítics com socials de la societat catalana), acompanyada de la utilització de la Justícia com una porra.
Les paraules de Rajoy  afirmant que d’aquí a un any les coses estaran més tranquil·les que avui, no indicaven, segons Del Toro, que es pretengui un diàleg o una negociació, es referia al fet que el procés polític català serà derrotat.
Com exemple recull les declaracions del candidat socialista a Madrid: “No es tracta de ser de dretes o d’esquerres, del que es tracta és de ser espanyolista. Que es preparin els “antiespanyols”. I també que el mateix candidat va recordar que, un dirigent de Podemos, va deixar clar que tampoc consentiran que els catalans decideixin el seu futur.
Del Toro alerta: “Madrid vol doblegar Catalunya. “Ríndanse” és la consigna, i per això opina que és un gran error lliurar-se a qui actua com un enemic. No hi va haver diàleg abans i no hi haurà pietat després. No hi haurà dignitat per al vençut”.

I conclou: Davant d’un conflicte polític plantejat amb la lògica bèl·lica, només hi ha tres sortides: guanya un, guanya un altre o es pacta armistici i es negocia. La societat catalana només té la seva ciutadania, i la necessita tota.