dijous, 26 de juliol del 2012

LES XIFRES DE L´EXPOLI MINUT A MINUT.

 Les xifres de l'espoli fiscal, minut a minut

La votació d´ahir va deixar molt clar que molts partits catalans van votar tàcticament perquè els seus votants estiguin tranquils. En canvi el vot de SI (Solidaritat) va ser molt clar. No va ser un vot tàctic (i correcte) va ser un vot clar i amb visió de futur.

No podem perdre el temps d´aquesta manera amb pactes impossibles. Us adjuntem un article que va bé llegir-lo. Perquè l´expoli potser no és el mal de totes les nostres desgràcies, però ens estan prenent el pèl d´una manera abusiva amb l´expoli diari. Clicant l´expoliímetre podem veure el dia a dia de l´expoli.

 'L'espolímetre' és una web que actualitza constantment l'espoli fiscal espanyol.
 Partint de les dades que apunten que cada segon l'estat espanyol espolia 698€ a Catalunya, la web 'L'espolímetre' ofereix tot de dades que mostren minut a minut l'espoli fiscal espanyol. El seu responsable, Jordi Babot, explica que les dades per elaborar aquesta pàgina han estat extretes dels informes del Cercle Català de Negocis. També aporta dades per comparar quantes línies de tren, quants cotxes o quantes primers de futbolistes haurien pagat els catalans amb els diners espoliats; o la part de les retallades que es podrien cobrir.