dimecres, 16 de juliol del 2014

ALLAU D' ADEHESIONS FALSES AL MANIFEST ESPANYOLISTA, TOTALMENT "DESBORDAT PEL BOICOT".


Sembla mentida que els espanyols continuin amb les mateixes tàctiques de sempre: els "manifiestos de los intelectuales", és una tàctica també utilitzada en temps d'això que hi deien "transición democrática" , sempre contra Catalunya i sempre amb els mateixos "intel.lectuals" (Vargas Llosa, Sanchez Dragó, Jiménez Losantos, Felix de Azúa ...), sempre els mateixos bufons.
Però no deixeu de llegir perquè el més bo és el llistat d' adherits on hi ha personatges impossibles (de ficció, difunts, etc.), el boicot ha desbordat totalment als "intel.lectuals":

 El manifest surt a la llum just quan Rajoy i Mas han acordat de reunir-se aviat. El text demana d'evitar 'la derrota de la democràcia espanyola', i el subscriuen, entre més, els escriptors Mario Vargas Llosa, Jorge Martínez Reverte, Jon Juaristi, Andrés Trapiello,Xavier Pericay, Fernando Sánchez Dragó i Féliz de Azúa. Tanmateix, s'ha obert a tothom qui s'hi volgués adherir i hi ha hagut una allau de signatures falses.
Entre els cinquanta primers signants, també hi ha la presidenta de l'Associació de Víctimes del Terrorisme, Ángeles Pedraza; Federico Jiménez Losantos; els periodistes Arcadi Espada, Hermann Tertsch, Carlos Herrera i David Gistau; la filòloga María San Gill'empresari Carlos Falcó; l'economista Joaquín Leguina; el director de teatre Albert Boadella; l'ex-president socialista de la comunitat de Madrid Joaquín Leguina; l'ex-secretari general dels socialistes bascs Nicolás Redondo Terreros; el filòsof Fernando Savater; el director de cine José Luis Garci;i l'ex-secretari general de CCOO José María Fidalgo.


Allau d'adhesions falses al manifest espanyolista

Hi ha usuaris que han signat com a Miquel Martí i Pol o Oriol Junqueras. (publicat a Vilaweb)
El portal web de 'Libres e iguales', la plataforma que s'ha presentat avuii pretén mobilitzar els espanyols contra el procés català, ha rebut una allau d'adhesions falses en només dues hores. Entre els més de mil dos-cents signats, hi ha noms com els de Luis Bárcenas, Cristiano Ronaldo, Pablo Iglesias, Pere Navarro, El Timbaler Del Bruc, Jordi Pujol i Iñaki Urdangarin. També hi ha personatges de ficció com Mary Poppins, el capità enciam.
Des de la Plataforma diuen que estan mirant d'aturar-ho, volen establir filtres per evitar boicots i han reconegut que es troben 'desbordats' per aquestes accions.
Vegeu la llista dels cinquanta primers signants del manifest ací.