diumenge, 9 de desembre del 2018

POSICIÓ D' ESTAT CATALÀ EN RELACIÓ A LA VAGA DE FAM, LA MONARQUIA I LA ULTRADRETA.


Posició d' Estat Català en relació als intents de la política espanyola d' influir sobre Catalunya. Hem de mantenir la nostra posició pensant com a país, denunciant els intents aliens, compartint objectius entre els sectors independentistes (unitat d' objectius, més que de llistes) i mobilitzacions per aturar els intents d' enfonsar-nos. 


Vaga de fam, constitució , monarquia i l'ascens de l'ultradreta
Estat Català ens solidaritzem amb els presos polítics que han decidit iniciar una vaga de fam. Els motius són evidents, l' obstrucció als recursos dels dirigents independentistes al TC per a dilatar les dates i fer més llarg el recurs a la justícia europea.
Estat Català estarem sempre donant suport a les persones que presenten alternatives a la situació i estratègies per a deslligar-nos de les cadenes imposades per l' Estat.
També volem fer una breu anàlisi de la situació després de les eleccions andaluses a Espanya. És vergonyós que els partits hagin de continuar atacant Catalunya per treure vots a Andalusia i altres llocs d' Espanya. La manca de projectes polítics dels partits espanyols els porta a atiar la catalanofòbia per a subsistir, fins i tot els que han perdut més vots (el Psoe) diuen que els han perdut perquè no han parlat gaire de Catalunya. Panorama patètic el que ens presenta Espanya, sabem que hem de marxar i que no hi podem estar gaire temps més.
L' ascens de l' ultradreta en cap cas és culpa de l'independentisme català com volen fer creure, és culpa directa dels gairebé 400.000 andalusos que els van votar, dels dirigents empresarials i banquers que els financen (els de l' Ibex 35 de Madrid i els externs relacionats amb l' extrema dreta francesa i llatinoamericana), dels mitjans que els han obert les portes sempre que han volgut als seus programes tot i que eren extraparlamentaris, de les Fundacions que fan donacions anònimes, etc. I indirectament la culpa és de tots aquells partits que els convé fer-se fotos amb els votants de la ultradreta a les manifestacions (des dels Ciudadanos fins al PSOE). Aquests són els responsables i entre ells no hi ha cap independentista.
Els unionistes fan festa amb la seva Constitució (una Constitució que el 80% dels ciutadans actuals no vam votar) i menteixen com sempre. Menteixen quan el rei actual diu que és un punt de trobada, de concòrdia i d' acords. Menteixen quan la Presidenta del Congrès diu que la Constitució no és un candau, potser no és un candau realment és una presó d´on no podem sortir. Menteixen quan el PP diu que volen una Espanya plural amb un objectiu compartit (només cal afegir per la força de les armes), menteixen quan Ciudadanos diu que la constitució espanyola representa la superació del "guerracivilismo", quan ells viuen del "guerracivilismo", de la confrontació, de la provocació, de la
mentida... Però, això sí, coincideixen tots en una cosa: " la Constitució espanyola ha aturat el cop d' estat independentista" .
I l' altre punt on es posen d' acord els unionistes és la monarquia. Avui a Barcelona s' han manifestat PP, Ciudadanos i Vox, fent un agraiment públic a la monarquia, als jutges i demanant un càstig exemplar contra els presos polítics. Com no podia ser d' una altra manera, defensen "la transició" del 78, un engany piramidal vigilat per les armes amb els vist-i-plau dels partits que viuen de la menjadora i defensen un rei que els és molt partidari i un rei "emèrit" altament corrupte que és una de les fortunes més grans del món i al qual avui li han presentat una querella per 13 delictes, constitució de grup criminal i trafic d' influències.
I tot això sense entrar en la situació econòmica que és de fallida. Aquesta és l' Espanya del futur. Ara, que ells celebren cofois la seva constitució, nosaltres NO TENIM RES A CELEBRAR, No volem tenir res a veure amb els seus reis, ni amb els seus projectes, ni amb els seus empresaris i banquers. I sobretot: No volem l'ultradreta als nostres carrers!
Només volem el millor pel nostre país, la unitat (no de partits, sinó de projectes de futur), les millores socials, el suport a la vaga i la llibertat de presos i exiliats que no hauríem de deixar que tornin a Madrid.


Visca Catalunya!