divendres, 5 d’octubre del 2012

"EL MUNDO" I EL MOSAIC AMB LA SENYERA AL CAMP NOU.

Tots es van posicionant, poc a poc i sense pressa. L´espanyolisme comença a moure les seves fitxes: la CEOE, la Conferencia Episcopal Española, El Mundo ...

Entretant a Europa alguns partits han denunciat l´actitut de Pedro J. Ramirez (El Mundo):

Qualifiquen les afirmacions de Pedro J. Ramírez d'infàmia, insult i falta de respecte a les víctimes del nazisme.
CiU, ICV i ERC han presentat una pregunta a la Comissió Europea i el Consell Europeu per denunciar que el director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, comparés la crida a omplir el Camp Nou de senyeres i estelades amb l'Alemanya nazi.
En un comentari a Twitter, Ramírez va enllaçar la notícia sobre la crida precedint-ho de la salutació nazi 'Sieg Heil'. El dia abans ja havia dit: 'Si els culers secunden la consigna i omplen d'estelades el Camp Nou semblarà l'estadi dels Jocs Olímpics de Berlín del 36'.

Els eurodiputats catalans han qualificat la comparació del director d'El Mundo d'infame, vergonyosa i insultant, i han demanat a la CE i al Consell --on hi ha representats els caps d'estat i govern de la UE-- que responguin si aquestes afirmacions s'adeqüen als valors democràtics i de respecte a la diferència, fonament de la UE i reconeguts en els tractats i la carta de drets fonamentals.
'La intoxicació que representa comparar un  Camp Nou ple de senyeres amb l'Alemanya nazi hauria de fer reflexionar a tot Europa sobre la falta de respecte envers els altres de certs cercles comunicatius amb base a Madrid. Cal un toc d'atenció públic per aturar aquesta deriva de tints anti-democràtics', han afirmat.