dilluns, 8 d’octubre del 2012

ESPANYA EXIGEIX A LA U.E. QUE PARLI CLAR.

Sembla que el Govern espanyol comença a veure que el posicionament independentista a Catalunya no ´es cap "caprici" com diu la seva vicepresidenta.

Tenen un problema: no hi ha jurisprudencia i la resposta europea a la pregunta potser que no els agradi. El que queda clar es que utilitzaran el "veto" per vetar l´estada de Catalunya a la U.E.

Que s´ho facin mirar els que encara diuen que els espanyols "ens estimen tant...".

 Espanya exigeix a Brussel·les que parli clar sobre l'estat propi català

Demana que parli amb una "sola veu" sobre el procés iniciat a Catalunya



Espanya vol definició i claretat de la Unió Europea davant el repte d'un procés de secessió de Catalunya. Així ho ha fet saber el govern espanyol remetent a la Comissió Europea la petició formal que "tots els seus membres expliquin la posició de Brussel·les en aquest assumpte de conformitat amb els tractats".

Amb aquest escrit, Espanya exigeix una "sola veu" davant la possible independència de Catalunya i l'opció que un territori d'Espanya -integrant de la Unió Europea (UE)- pugui ingressar a la Unió si es declara independent". Amb aquesta reclamació, Espanya vol aclarir la posició europea sobre el procés català que, a hores d'ara, ha ofert opinions difeents sense ser contradictòries.