dijous, 25 d’octubre de 2012

ROMEVA: "JA N´ HI HA PROU DE CALLAR".

El nostre suport a l´eurodiputat R. Romeva. Entenem que l´objectiu de la carta era totalment justificat: posar un punt d´atenci´o a Europa sobre les amenaces militars a Catalunya. 

I en aquest punt (i en molts altres) l´eurodiputat ha estat sempre coherent. Davant d´algunes situacions i PRESSIONS no podem callar (fa massa temps que callem) i no importa del partit que siguem.    

Ja n'hi ha prou de callar', diu Romeva després de l'ofensiva entrevista a Onda Cero.

 (noticia a Vilaweb).

El periodista Carlos Herrera el va sotmetre a una entrevista plena de desqualificacions per la carta contra les amenaces militars
'Hi ha qui pensa que davant de segons qui, o què, millor no parlar. Potser ja n'hi ha prou que sempre siguem els mateixos els qui callem', ha dit l'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva, al seu Twitter. En el seu bloc de +VilaWeb, Romeva ha ratificat les declaracions que va fer ahir al programa 'Herrera en la onda', d'Onda Cero, on el periodista Carlos Herrera el va sotmetre a una entrevista ofensiva sobre la carta dels eurodiputats a la UE contra les amenaces militars a Catalunya.
Després de l'entrevista, Romeva va advertir de la gran quantitat de comentaris ofensius i insultants que va rebre a Twitter. 'S'ha generat un seguit de reaccions a la xarxa (Twitter) que van des de la reprovació al suport. En aquest sentit, he de dir que em fascina la quantitat i varietat d'insults, despropòsits, falta d'educació i altres derivats que caben en 140 caràcters. A aquestes alçades no em sorprèn, és clara, en tot cas em ratifica en la necessitat que estiguem amatents i que mantinguem la sang freda, sense caure en provocacions gratuïtes', ha dit Romeva.